Vyhrocený zápas s Peak Sportem vyústil kontumací Tygr Teamu!

04.03.2012 12:16

Začátek zápasu byl jasně v režii Tygrů, kteří povětšinu první třetiny strávili na polovině hostí. Nicméně opět se projevilo trápení z minulých zápasů v proměňování šancí a tak z protiútoků udeřili hosté a to hned 2x. Stav 0:2 zůstal až do 3. třetiny kdy Tygři dvěmi slepenými góly dokázali skóre vyrovnat. Co následovalo poté patří k černým okamžiků letošní sezóny. Vše odstartovaly hrubé urážky na našeho hráče které vyústily v šarvátku po které šel pod sprchy M. Kotlár (5+TH). V následující přesilové hře hostí rozhodčí "přehlédli" likvidační zákrok kolenem na M. Kalivodu, aby nás pak poslali do oslabení 3 proti 5 za velmi sporný zákrok. Do vzniklé strkanice před naši brankou se připletl i rozhodčí p. Novotný, který byl odstrčen našim golmanem, což klasifikoval jako "inzultace rozhodčího" a zápas ukončil. Zbytečně vyhrocený zápas ,podtržený velmi slabým výkonem rozhodčích,tedy skončil kontumací ve prospěch Peak Sportu....

 

Výsledek ze zasedání VVMHL:

Zápas je z důvodu napadení rozhodčího hráčem Tygr Teamu Janem Holomkem kontumován 5:0 ve prospěch mužstva Peak Sportu.

Mužstvo Tygr Teamu se trestá pokutou 1.000.- Kč za předčasné ukončení zápasu.

Kotlár Milan (Tygr Team) - 500.- Kč za 5' + TH za napadení soupeře v přerušené hře. VV MHL trestá hráče zastavením činnosti na čtyři zápasy nepodmíněně.

Kalivoda Marek (Tygr Team) - 500.- Kč za TH (hrubé urážky rozhodčího). VV MHL trestá hráče zastavením činnosti na čtyři zápasy nepodmíněně.

Holomek Jan (Tygr Team) - 500.- Kč za TH (prudké vražení do rozhodčího). VV MHL trestá hráče zastavením činnosti do konce ročníku 2012 - 2013.

Faltys Jiří (Peak Sport) - 300.- Kč za hrubé nesportovní chování vůči soupeři. VV MHL trestá hráče zastavením činnosti na čtyři zápasy nepodmíněně.

Nezbeda Josef (Peak Sport) - na základě článku 5.1b Soutěžního řádu MHL Litomyšl, trestá VV MHL hráče za faul kolenem zastavením činnosti na dva zápasy nepodmíněně.

VV MHL svolal na středu 8.2. 2012 Valnou hromadu MHL Litomyšl která rozhodla nevyloučit mužstvo Tygr Teamu z probíhajícího ročníku.


 

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode